Skip to content
ENTER BIO TECH CITY
KOM TIL BIOTEKBYEN

Iværksætter

Går du med en drøm om at starte egen virksomhed? Måske er du allerede i gang, men mangler svar på en lang række spørgsmål?

Kalundborgegnens Erhvervsråd står klar til at hjælpe dig med sparring og vejledning, som passer til netop dit tempo og din specifikke situation.

Som iværksætter på Kalundborgegnen tilbydes du:

  • Hjælp til etablering af din virksomhed
  • 1 til 1 sparring
  • Netværk med andre iværksættere
  • Workshops og rådgiverevents
  • Fokuseret 360 graders blik på hele din virksomhed
  • Og meget mere

Kontakt Kalundborgegnens Erhvervsråd og bliv klogere på mulighederne for dit næste skridt på rejsen som selvstændig.

Tilflytter

Har du landet drømmejobbet i en af Biotekbyens virksomheder? Overvejer du en af byens mange spændende uddannelsesmuligheder? Eller har du bare fået øjnene op for alt det, Kalundborg har at byde på? Så bør du i første omgang tage kontakt til Kalundborg Kommunes bosætningsteam. Bosætningsteamet kan fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om at flytte til byen samt hjælpe dig godt på vej med det praktiske.

 

Netværk

Kender du fællesskabsplatformen SYMB, hvor du kan deltage i alt fra Folkekøkken til læseklubber? Eller SYMB Internationals, hvor internationale borgere kan danne netværk og relationer med andre internationale eller danskere i lokalsamfundet? Med samme netværksskabende formål kan du også finde Facebookgruppen ”Ny i Kalundborg”, hvor tilflyttere til byen koordinerer fysiske events og arrangementer.

 

Job til partner

En ordning hvor Kalundborg Kommune arbejder tæt sammen med lokale virksomheder og nabokommuner for at finde jobmuligheder til kærester og ægtefæller, som endnu ikke har fået foden indenfor på en af Biotekbyens spændende arbejdspladser.

Biotekbyen Kalundborg tilbyder masser af muligheder både for dig og for din familie, så I kan skabe rammen om netop den tilværelse, I drømmer om.

Transport til Biotekbyen Kalundborg

Nogle bosætter sig i Kalundborg fra dag ét. Andre starter med at pendle og beslutter sig først senere for at flytte. Er du en del af den sidste gruppe, er der gode muligheder for både at pendle og/eller gøre brug af offentlig transport.

Offentlig transport

I hjertet af Kalundborgs industri ligger togstationen Biotekbyen Kalundborg Øst. Herfra går der tog med direkte forbindelse til bl.a. Holbæk, Roskilde og København, så du som pendler får endnu lettere ved at komme til/fra byens uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

 

I bil

I Biotekbyen arbejder vi for en styrkelse af infrastrukturen, så det bliver endnu lettere for dig at komme fra din bopæl til byens mange muligheder.

Allerede i 2022 påbegyndes sidste etape af Kalundborgmotorvejen, så du lettere kan krydse Sjælland fra eksempelvis Roskilde, over Holbæk og Jyderup og hele vejen til Kalundborg.

Men du behøver ikke vente på den nye motorvej, for allerede i dag kan du på under 1 time komme til Biotekbyen fra byer som:

Holbæk · Korsør · Ringsted · Roskilde · Skælskør · Slagelse · Sorø

Og tilføjer du et ekstra kvarter, kan du endda komme fra Storkøbenhavn, Sydsjælland og Østfyn.

Biotekbyen Kalundborg er tættere på, end du tror.

Back To Top