Skip to content

Karrieremesse trak fulde huse

Over 800 kandidater fra hele Danmark besøgte Karrieremessen den 15. maj.

Karrieremessen blev etableret på baggrund af den enorme vækst, der er i Kalundborg. I 2022 blev der skabt over 1200 nye jobs, og væksten forventes at fortsætte.

 

Biotekbyens vækst betyder et markant og stigende behov for arbejdskraft. Vi huser allerede verdens største insulinfabrik, verdens største enzymproduktion og verdens førende industrielle symbiose, Kalundborg Symbiose, og udviklingen går kun én vej. Og også mellemstore og mindre virksomheder har behov for arbejdskraft. Derudover finder du i Kalundborg et spirende uddannelsesliv, et unikt fællesskab og et fælles fokus på at accelerere den grønne omstilling.

 

Begejstring hos både virksomheder og besøgende

Over 800 potentielle kandidater fra hele Danmark deltog i karrieremessen. De fremmødte mødte repræsentanter fra både nogle af biotekindustriens helt store virksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Chr. Hansen, og også mange mellemstore og mindre, lokale virksomheder med behov for arbejdskraft.

Virksomhederne var overvældede over den store interesse på messen og positive stemt over det store fremmøde, hvilket giver håb i forhold til at få de ledige stillinger besat. Virksomhederne mødte mange meget motiverede kandidater – og ikke mindst kandidater med mange af de kvalifikationer, som virksomhederne efterspørger.

 

Karrieremessen var arrangeret af Work in Kalundborg/Jobcenter Kalundborg i tæt samarbejde med Alliancen Biotekbyen, Kalundborgegnens Erhvervsråd og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings AMK Øst. Vi forventer at søsætte flere jobrettede events, og hvis du vil høre mere, kan du kontakte workin@kalundborg.dk.

Back To Top